Mollie

Denk je aan betalingen ontvangen, denk je aan Mollie. Mollie is een van de grootste betalingsproviders in Nederland.

Wij van Slim Online werken hier al jaren mee samen. Zodra er een nieuwe webshop gerealiseerd moet worden, lopen alle betalingen van die webwinkel via Mollie. Met een lage downtime zijn ze erg betrouwbaar. Binnen 15 minuten heb je een werkend account bij ze en kun je al diverse betalingen ontvangen. Dat is slim!

Alle betaalmethoden

Hier in Nederland verloopt het gros van de betalingen via iDEAL, dat kun je wel de koploper noemen. De laatste jaren zijn er nieuwe methoden bijgekomen, zoals achteraf betalen via Klarna en Apple Pay. Mollie is hier gelijk op in gesprongen en heeft ervoor gezorgd dat iedere klant van Mollie ook via deze methoden betalingen kan ontvangen.

Uiteraard is het ook mogelijk om CreditCard betalingen te ontvangen en betalingen via automatische incasso’s. Wil je een internationale webwinkel starten? Voor een heleboel Europese landen kun je landspecifieke betaalmethoden instellen, zoals Bancontact in Belgie. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd nog internationale betalingen via Creditcard en PayPal ontvangen.

Plug & Play

Mollie installeren? Dat is in de meeste gevallen een fluitje van een cent. Voor populaire webwinkelsystemen zoals WooCommerce en Magento, hebben zij een installatiepakketje. Ook kun je zelf in alle programmeertalen aan de slag met de open-source koppelingen. Daarnaast zijn er een heleboel boekhoudsystemen zoals Exact Online en MoneyBird, die de koppeling ondersteunen. Je kunt dan bij het versturen van je facturen eenvoudig een betaallink toevoegen.

Geïnteresseerd?

Klik dan op de onderstaande knop om jouw Mollie account aan te maken!

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een SEO-scan aan en ontvang tips van onze SEO-experts.

Voor slechts €150,- exclusief btw controleren onze experts jouw online vindbaarheid. Als je klant wordt bij Slim Online, ontvang je dit bedrag terug als cashback.

×