Moneybird

Facturen en offertes versturen binnen een handomdraai. Dat doe je via het online boekhoudprogramma MoneyBird!

10 jaar geleden hebben wij ons reclamebureau opgericht. Sinds de eerste BTW aangifte werken wij al met MoneyBird. Dit online boekhoudprogramma is toegankelijk voor iedere zzp’er & kleine bedrijven. Dat is slim!

Uitgebreide functies

Het begon ooit met de eenvoudige boekhoudfuncties, maar tegenwoordig kun je veel meer met MoneyBird. Dat is het fijne aan een boekhoudpogramma wat blijft moderniseren en luistert naar de wensen van de gebruikers. Na het bijwerken van de boekhouding heb je eenvoudig een uitdraai voor de BTW aangifte. Is er een crediteur die niet op tijd betaalt, dan kun je vanuit het systeem herinneringen sturen. Met de betaalfuncties van Mollie kun je ook gelijk de betaallink bijvoegen. Aan het einde van het jaar maak je in een fluitje van een cent een jaarafsluiting aan.

Werk je met een externe boekhouder? Voor die persoon maak je eenvoudig een account aan met de boekhouder-functionaliteiten. Op je smartphone kun je de MoneyBird app installeren. Scan na een aankoop direct de bon in en verwerk deze later.

Koppelingen

Vanuit en naar Moneybird zijn er ook diverse koppelingen. Het webwinkelsysteem WooCommerce kan bijvoorbeeld gekoppeld worden. Maar ook alle banktransacties kunnen automatisch geïmporteerd worden. Zo heb je er zelf weinig werk aan. Met de slimme algoritmes leert het systeem ook nog eens.

Geïnteresseerd?

Klik dan op de onderstaande knop om jouw MoneyBird account aan te maken! Via onderstaande knop krijg je 60 dagen extra gratis proefperiode!

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een SEO-scan aan en ontvang tips van onze SEO-experts.

Voor slechts €150,- exclusief btw controleren onze experts jouw online vindbaarheid. Als je klant wordt bij Slim Online, ontvang je dit bedrag terug als cashback.

×