MyParcel

Pakketjes versturen via de grootste pakketbezorger van Nederland via de koppeling van MyParcel. Van post tot hele pallets!

Ook MyParcel is een partner waarmee wij al een lange tijd werken. Voor nieuwe webwinkels wordt er altijd een koppeling gelegd naar dit bedrijf. Makkelijk en eenvoudig een account aanmaken en hoppake, de pakketjes kunnen verstuurd worden! Dat is slim!

Eenvoudig versturen

Je hebt je eerste bestelling, hoera! Hoe ga je deze nu versturen? Je kunt natuurlijk zelf het adres op een papier schrijven en door de medewerker van de Primera laten frankeren. Maar dit kan veel eenvoudiger (en sneller)! Via MyParcel heb je binnen een aantal klikken op de knop een verzendetiket. Jouw klant wordt op de hoogte gehouden door automatische notificaties en jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het pakketje bij PostNL komt.

Ook de kosten zijn op rekening, die hoeft je niet bij ieder pakket direct te betalen. Groeit jouw webwinkel als kool? Dan kun je er ook voor kiezen dat PostNL jouw pakketjes komt ophalen elke dag eind van de middag.

Alle opties & landen

Avondlevering, aangetekend versturen, verzekerd, pick-up locatie: het is allemaal mogelijk! Laat jouw klant met de MyParcel module eenvoudig zijn voorkeuren doorgeven. Voor internationale webwinkels is MyParcel ook de partner. Pakketjes worden in Nederland door PostNL verwerkt en vervolgens aan een andere vervoerspartner in het land van bestemming overgedragen.

Plug & Play

MyParcel installeren? Ook dat is in de meeste gevallen een super eenvoudig. Voor populaire webwinkelsystemen zoals WooCommerce en Magento, hebben zij een installatiepakketje. Ook kun je zelf in alle programmeertalen aan de slag met de open-source koppelingen. Heb jij je webwinkel via Shopify? Ook dan kun je MyParcel gebruiken als verzendpartner.

Geïnteresseerd?

Klik dan op de onderstaande knop om jouw MyParcel account aan te maken!

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een SEO-scan aan en ontvang tips van onze SEO-experts.

Voor slechts €150,- exclusief btw controleren onze experts jouw online vindbaarheid. Als je klant wordt bij Slim Online, ontvang je dit bedrag terug als cashback.

×