Notenkraam Slagboom

Ervaar de beleving en geur van verse noten van de markt bij je thuis. Eenvoudig & snel!

Over Notenkraam Slagboom

Notenkraam Slagboom is bekend van de markten in midden Nederland. Wekelijks is dit familiebedrijf te vinden op diverse weekmarkten zoals Wageningen. Diverse leden van het gezin zijn er werkzaam waardoor het een echt familiebedrijf is. Aan het begin van de Corona-pandemie heeft het bedrijf besloten om van heel Nederland hun markt te maken. De dagvers gebakken producten worden in heel Nederland en België thuisbezorgd. Zo kun je het gevoel van de markt thuis ervaren zonder de deur ervoor uit te hoeven gaan.

Opdrachtgever van Slim Online

Aan Slim Online de taak om de grenzen van de weekmarkten in midden Nederland uit te breiden naar heel Nederland. Allereerst is er een webshop gerealiseerd en via Google Ads en social media worden er slimme advertenties uitgezet. Multi channel dus! Wekelijks worden er acties verzorgd en ondersteunen wij met aanpassingen in de webshop. Met slimme retarget advertenties worden (nieuwe) klanten nog een keer bereikt en uitgedaagd om een nieuwe bestelling te plaatsen. De grafisch ontwerpers van Slim Online hebben de huisstijl ontwikkeld.

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een SEO-scan aan en ontvang tips van onze SEO-experts.

Voor slechts €150,- exclusief btw controleren onze experts jouw online vindbaarheid. Als je klant wordt bij Slim Online, ontvang je dit bedrag terug als cashback.

×