Oesterproeverij Pekaar

Zeg je oesters, dan zeg je Yerseke. Dit is het epicentrum van de beste Zeeuwse oesters!

Over Oesterproeverij Pekaar

Oesterproeverij Pekaar is een familiebedrijf wat alles zelf doet. Van het vissen met de YE14 tot het uitserveren van proeverijen gecombineerd met de beste wijnen. De laatste jaren heeft het familiebedrijf grote ontwikkelingen doorgemaakt, het terras is prachtig geworden en er zijn allerlei variaties ontwikkeld op de oesters met de lekkerste ingrediënten.

Opdrachtgever van Slim Online

Het familiebedrijf bestaat al decennia, maar de laatste jaren heeft Oesterproeverij Pekaar flink gewerkt aan de zichtbaarheid en presentatie van het bedrijf. Slim Online is hier al enkele jaren onderdeel van. Zo hebben zij een slimme website gemaakt met een koppeling naar een extern reserveringssysteem. Ook draait er doorlopend een Google Ads campagne om toeristen naar de proeverij te trekken. De grafisch vormgevers van Slim Online heeft ook ondersteuning verleend bij het ontwerpen van nieuwe menukaarten in de vorm van een magazine.

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een gratis SEO Scan aan en ontvang gratis tips van onze SEO-experts.

Onze SEO-experts zullen je laten zien hoe jij jouw website kunt optimaliseren zodat je zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten terecht komt.

× WhatsApp