Oesterproeverij Pekaar

Zeg je oesters, dan zeg je Yerseke. Dit is het epicentrum van de beste Zeeuwse oesters!

Over Oesterproeverij Pekaar

Oesterproeverij Pekaar is een familiebedrijf wat alles zelf doet. Van het vissen met de YE14 tot het uitserveren van proeverijen gecombineerd met de beste wijnen. De laatste jaren heeft het familiebedrijf grote ontwikkelingen doorgemaakt, het terras is prachtig geworden en er zijn allerlei variaties ontwikkeld op de oesters met de lekkerste ingrediënten.

Opdrachtgever van Slim Online

Het familiebedrijf bestaat al decennia, maar de laatste jaren heeft Oesterproeverij Pekaar flink gewerkt aan de zichtbaarheid en presentatie van het bedrijf. Slim Online is hier al enkele jaren onderdeel van. Zo hebben zij een slimme website gemaakt met een koppeling naar een extern reserveringssysteem. Ook draait er doorlopend een Google Ads campagne om toeristen naar de proeverij te trekken. De grafisch vormgevers van Slim Online heeft ook ondersteuning verleend bij het ontwerpen van nieuwe menukaarten in de vorm van een magazine.

deel pagina:

deel pagina:

Vraag nu een SEO-scan aan en ontvang tips van onze SEO-experts.

Voor slechts €150,- exclusief btw controleren onze experts jouw online vindbaarheid. Als je klant wordt bij Slim Online, ontvang je dit bedrag terug als cashback.

×