slimme websites

jouw online visitekaart

De website is de basis van hoe jouw bedrijf online zichtbaar is. Door het team van Slim Online kun je een nieuwe website laten maken, zonder hoge eenmalige kosten, dat is slim! 

Slimme website vanaf € 175,50*

Website laten maken

Wil je de zichtbaarheid verbeteren met online marketing? Dan is het belangrijk dat jouw website tiptop in orde is. Werkt hij perfect op alle apparaten en is hij helemaal up-to-date? Wij gaan voor een optimale gebruikerservaring.

Volledig responsive: mobile first!
Design dat aansluit op jouw huisstijl

Pakketprijs: alles in één

Voorbeeld nieuwsbrief

Mobile responsive

De helden van Slim Online zorgen ervoor dat jouw website jouw website niet alleen op de computer top is, maar ook op de telefoon en tablet. Websites worden immers voor meer dan 50% bezocht op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Zeker wanneer jouw voornamelijk B2C gericht is.

Wij zeggen altijd: “Go mobile first, go responsive!”

WordPress website

Jouw nieuwe website wordt gebouwd in WordPress. Dat is één van de grootste en populairste CMS systemen. Door onze jarenlange ervaring kennen we dit systeem van binnen en buiten. De layout van de website wordt volledig afgestemd op de huisstijl.

Het systeem wordt ingericht zodat je bijvoorbeeld zelf eenvoudig tarieven en openingstijden kan aanpassen.

Geen hoge investeringen

Per maand

Bij Slim Online betaal je geen eenmalige hoge kosten, maar een laag bedrag per maand. Als ondernemer zit je niet te wachten op hoge kostenposten die je in één keer moet betalen. In het pakket van Slim Online zit de bouw van de website, software-updates en webhosting.

De website module neem je minimaal 2 jaar bij ons af, daarna is het pakket per jaar opzegbaar.

Klanten vertellen

Slimme oplossingen voor ondernemer sinds 2010.

150+ bedrijven gingen je voor

jij ook slim online?