slimme websites

jouw online visitekaart

De website is de basis van hoe jouw bedrijf online zichtbaar is. Door het team van Slim Online kun je een gloednieuwe website laten maken, waarbij we deze voor jou onderhouden en bijhouden. 

Een professionele website die scoort

Volledig responsive: mobile first

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Website laten maken

Wil je de online zichtbaarheid verbeteren van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk dat jouw website tiptop in orde is. Werkt hij perfect op alle apparaten en is hij helemaal up-to-date? Wij gaan voor een optimale gebruikerservaring.

Voorbeeld nieuwsbrief

Mobile responsive

De helden van Slim Online zorgen ervoor dat jouw website niet alleen op de computer top is, maar ook op de telefoon en tablet. Websites worden immers voor meer dan 50% bezocht op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Zeker wanneer jouw voornamelijk B2C gericht is.

Wij zeggen altijd: “Go mobile first, go responsive!”

WordPress website

Jouw nieuwe website wordt gebouwd in WordPress. Dat is één van de grootste en populairste CMS systemen. Door onze jarenlange ervaring kennen we dit systeem van binnen en buiten. De layout van de website wordt volledig afgestemd op de huisstijl.

Het systeem wordt ingericht zodat je bijvoorbeeld zelf eenvoudig tarieven en openingstijden kan aanpassen.

Geen hoge investeringen

Betalen in termijnen

Bij Slim Online kun je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Als ondernemer zit je namelijk niet te wachten op hoge kostenposten die je in één keer moet betalen. Je kunt bij ons terecht voor het gehele plaatje: de bouw van de website, software-updates en webhosting.

Klanten vertellen

Slimme oplossingen voor ondernemers sinds 2010.

150+ bedrijven gingen je voor

jij ook slim online?

× WhatsApp